Penis jäi jumiin rengasavaimeen – palokunta pelasti kulmahiomakoneella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Palomiehet ja ensiapuhenkilökunta ovat nähneet työvuoroissaan varmasti todella paljon erilaisia tilanteita. Tällä kerralla eräs mies oli saanut peniksensä jumiin ruuviavaimeen, minkä vuoksi hän joutui lopulta soittamaan palokunnan paikalle.

Mies oli laittanut peniksensä ruuviavaimen toisessa päässä olevan pyöreän rengasavaimen läpi. Mies oli kiihottunut tilanteesta sen verran, että penis oli turvonnut ja rengasavain oli jäänyt jumiin. Mies ei ollut saanut penistään enää avaimesta pois, minkä vuoksi hän oli soittanut palomiehet paikalle.

Palomiehet olivat The Courier Mail -lehden mukaan onnistuneet lopulta kahden miehen voimin irrottamaan avaimen peniksen ympäriltä kulmahiomakoneen avulla. Palomiehet olivat jopa kommentoineet, että tällaiset tilanteet ovat melko yleisiä. Palomiehet kehottavatkin miehiä soittamaan pikaisemmin apua tällaisen tilanteen sattuessa, koska turvotus ei ikinä laske tällaisissa tapauksissa itsestään.