Princen salattu paratiisisaari kuin satumaailmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Prince menehtyi äskettäin Minnesotaassa sijaitsevassa The Paisley Parkissa, joka muodostui hänen pakopaikakseen hektiseltä arjelta. Se ei kuitenkaan ollut hänen ainoa rauhan tyyssijansa, sillä Prince omisti myös satumaisen paratiisin Karibian Turks ja Caicossaarilla.

Laulaja osti vuonna 2010 tämän luksuskohteen 12 miljoonalla dollarilla. Päärakennuksessa on noin 1.500 neliötä, 10 makuuhuonetta, 10 kylpyhuonetta, tenniskenttä, kuntosali, studio, kylpyläosasto ja yksityinen valkohiekkainen uimaranta 60 metrin laiturilla. Luonnollisesti talosta on henkeäsalpaavat merimaisemat.

Princen kerrotaan viettäneen saarilla runsaasti aikaa esimerkiksi uudenvuoden aikoina. Alue pidettiin kuitenkin aina laulajan yksityisenä, eikä siellä käynyt juurikaan vieraita.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash