Sementillä kasvonsa pilannut pelastui – tältä näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2011 otsikoihin ympäri maailmaa nousi Rajee Narinesingh, jonka kasvot tuhoutuivat täysin valekirurgin ruiskuttaessa hänen kasvoihinsa sementtiä Botoxin sijaan. Nyt viisi vuotta myöhemmin Narinesingh on viimein saanut kasvonsa ja vartalonsa korjattua ystävän suositteleman kirurgin avulla.

Splash
Rajee Narinesingh, Kuva: Splash

Narinesingh oli pitkään niin häpeissään oman ulkonäkönsä vuoksi, että hän ei kehdannut hakea apua itselleen tai edes poistua asunnostaan. Ystävä oli suositellut hänelle John Martin -nimistä kirurgia, joka lopulta suostui leikkaamaan naisen kasvot ja vartalon uudelleen ilmaiseksi.

Seitsemän viikkoa ja neljä leikkauskertaa myöhemmin Narinesingh on viimein todella tyytyväinen lopputulokseen. Narinesingh on innoissaan uusista kasvoistaan, jotka ovat hänen mielestään paljon nuorekkaammat. Hän on hyvin onnellinen myös pystyessään jälleen vuosien jälkeen hymyilemään niin, että hänen hampaansa näkyvät ylähuulen alta.