Serena Williams söi koiranruokaa – kärsi seurauksista vessassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennistähti Serena Williams matkusti kolmevuotiaan Chip-nimisen koiransa kanssa. Hotellissa oli tarjolla koirille oma ruokalista, jossa oli runsaasti valinnanvaraa erityylisistä annoksista. Williams oli lyhyen harkinnan jälkeen päättänyt maistaa koiransa ateriaa, mikä oli osoittautunut suureksi virheeksi.

Serena Williams jakoi Snapchat-tilillään seuraajiensa kanssa sen, että hän söi koiranruokaa. Chipille tilattu lohta ja riisiä sisältävä annos oli näyttänyt hyvältä, mutta ei ollut kuitenkaan maistunut koiralle. Tämän vuoksi Williams oli päättänyt, että hän haluaa maistaa koiralle tilattua ruokaa, jota oli jäänyt vielä runsaasti jäljelle.

Williams kertoo videoillaan tulleensa todella pahoinvoivaksi annoksen maistamisen jälkeen. Hän joutui juoksemaan vessaan kun syömisestä oli kulunut kaksi tuntia, minkä jälkeen vatsa on edelleen tuntunut omituiselta. Ruoka oli näyttänyt aluksi jopa paremmalta kuin ruoka, jota hän itse syö, minkä vuoksi hän olikin alunperin uskaltanut maistaa koiran annosta.