Sinullako huono päivä? Katso ensin motoristin tyylinäyte pyöräkilpailusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantait on usein rankattu viikon surkeimmiksi päiviksi ja perjantait parhaiksi. Tänään perjantaina alkaa taas viikonloppu, mutta joillain voi ainakin omasta mielestään olla silti huono päivä. Siihen auttaa joka kerta tieto, että jollain muulla on todennäköisesti vieläkin huonompi päivä.

Nyt sellainen on nähty New Yorkin Brooklynissä järjestetyssä Red Hook Criterium -pyöräkilpailussa väärässä paikassa väärään aikaan olleella motoristilla, jonka oli saada moottoripyöränsä liikkeelle ennen kuin suuri joukko todella nopeita kilpapyöräilijöitä ajaa samaa kapeaa kaistaa pitkin.

Jostain syystä motoristi jäi kuitenkin paikoilleen, jolloin tuloksena oli yksi pyöräilykilpailujen historian suurimmista joukkokolareista. Yhden pyöräilijän käsi murtui rytäkässä, mutta kuin ihmeen kaupalla muita vakavia loukkaantumisia ei sattunut.