Game of Thrones -naistähti: ”Jennifer Lawrence löi minua vaginaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suurimpiin ja kovapalkkaisimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Jennifer Lawrence tähdittää myöhemmin tässä kuussa ensi-iltansa saavaa X-Men: Apocalypse -elokuvaa. Nyt tähden on paljastettu lyöneen vastanäyttelijäänsä intiimialueille elokuvan kuvauksissa.

Game of Thrones -tähti Sophie Turner näyttelee uutena kasvona X-Men: Apocalypse -elokuvassa mutantti Jean Greytä. Turner kertoi Just Jared -sivustolle Jennifer Lawrencen kanssa työskentelemisen olleen upeaa, mutta yhdessä tapauksessa kivuliasta.

– Jennifer Lawrence löi minua kerran vaginaan, Sophie Turner paljasti.

– Näyttelijä Evan Peters ja minä harrastimme leikkitappelua, ja sanoin jotain tyyliin ”lyön sinua pimppiin”, tai ”lyön sinua haaroväliin”. Jennifer luuli minun sanoneen ”lyö minua pimppiin, Jen”, tähti jatkaa.

– Sitten Jennifer löi minua vaginaan ja olin vain: ”Mahtavaa”. Se oli aika hauskaa, Turner toteaa.

X-Men: Apocalypse saa Suomen ensi-iltansa 20. toukokuuta 2016. Jennifer Lawrencen ja Sophia Turnerin ohella elokuvan päärooleissa nähdään James McAvoy, Michael Fassbernder, Oscar Isaac ja Olivia Munn.