Tarjoilija pakotettiin epämukaviin kenkiin – kuva kiteyttää seuraukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tarjoilijan työ on rankkaa työtä, jossa jalat joutuvat koville pitkän seisoskelemisen ja kävelemisen vuoksi. Mukavat kengät tulevat ensisijaisen tärkeiksi seisomatyössä. Nicola Gavins -niminen nainen on julkaissut järkyttävän kuvan hänen ystävänsä jaloista, jotka ovat joutuneet työvuorossa olemaan korkokenkien puristuksessa.

Gavins on julkaissut ystävänsä jaloista kuvan, jossa nähdään miten haavoittuneet jalat ovat. Gavin kertoo, että ystävä joutui vaihtamaan varpaita puristaneet kengät mataliin sen jälkeen kun häneltä irtosi yksi kynsi. Tästä nainen sai kuitenkin esimieheltään huomautuksen. Naiselle oltiin sanottu, että hänen tulee taas seuraavana päivänä pukea samat epämukavat korkokengät jalkaansa.

Nainen on töissä Joey Restaurants -ravintolassa, jossa naisten pukukoodina on korkokengät ja mekko, joka on pitänyt itse ostaa. Miesten tulee ravintolan pukukoodin mukaan pukeutua mustaan, mutta vaatteet saavat olla mitä tahansa mustaa heidän vaatekaapistaan löytyy. Gavins julkaisi kuvan ollessaan järkyttynyt näin epätasapuolisesta kohtelusta ja hänen ystävänsä kärsineistä jaloista.Katso kuva tästä.