Noloa! Putin tarkasti venäläistä sotilaskalustoa – ovenkahva jäi käteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itärajan takana Venäjällä pullistellaan mielellään ylivertaisena sotilasmahtina, joka toki pitää sotilaiden lukumäärässä mitattuna jopa paikkansa, mutta monissa muissa seikoissa on kautta aikojen ollut parantamisen varaa. Nyt Vladimir Putin sai huomata sen poikkeuksellisen nololla tavalla.

Putin nähdään verkossa vielä toistaiseksi leviävällä Life.ru:n julkaisemalla videolla tarkastamassa Sotshissa uutta venäläistä sotilaskalustoa, kun tapahtui jotain odottamatonta. Putin yritti nimittäin avata panssaroidun maastoauton ovea, mutta se ei onnistunut. Sitten isäntä tuli hätiin, mutta ovenkahva jäi hänen käteensä, Radio Free Europe uutisoi.

Tämän jälkeen vierailun isäntä otti kahvan nopeasti pois presidentiltä ja heitti sen autoon sisään. Ovi ei kuitenkaan auennut, joten isäntä joutui kurottelemaan sisäpuolen ovenkahvaa ikkunan kautta.

Suomessa tapauksesta kertoi Verkkouutiset.