Instagramin ulkoasu uudistui – käyttäjät eivät hurranneet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuvapalvelu Instagramin ulkoasu on uudistunut viimeisimmän päivityksen myötä. Samalla sovellus sai myös kokonaan uuden logon. Instagramin yleisilme muuttui uudistuksen myötä sinivalkoisesta mustavalkoiseen, minimalistisempaan tyyliin.

Uusi logo on niin ikään edeltäjäänsä yksinkertaisempi mutta myös värikkäämpi. Uudistusten myötä myös sovelluksen kuvakkeet ovat muuttuneet. Palvelun uusi ilme sai ristiriitaisen vastaanoton. Monet Twitter-käyttäjät pitivät varsinkin logon uudistusta minimalistisempaan muotoon turhana muutoksena.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat