Kaley Cuocon muodonmuutos – uusi mies ja hiustyyli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias näyttelijätär Kaley Cuoco on näytellyt jo yhdeksän kautta Rillit Huurussa -komediasarjassa Penny-nimistä naista. Sarjan yhdeksäs tuotantokausi saatiin viikko sitten päätökseen, minkä kunniaksi Cuoco halusi päivittää oman tyylinsä jälleen Pennystä takaisin Kaleyyn.

Viimeksi kun nainen sai kahdeksannen tuotantokauden päätökseen hän marssi kampaajalle ja leikkasi pitkät kutrinsa lyhyiksi. Nyt nainen halusi päivittää tyyliään tekemällä juuri päin vastoin ja pidentää hiuksiaa ottamalla vaaleat hiustenpidennykset.

Pitkät hiukset istuvat kaunottaren harteille yhtälailla kuin lyhyemmätkin hiukset. Uuden hiustyylin lisäksi myös naisen rakkauselämä on saanut uuden käänteen, kun Cuoco on alkanut Daily Mail -lehden mukaan tapailemaan 26-vuotiasta Karl Cookia.

kaleycuoco29042012a

Splash
Splash