Nyt on povi pääosassa! Katie Price palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Katie Price julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa kuvia erikoisesta LED-kasvohoidosta, joka tunnetaan ihoa parantavista ja ikääntymistä hidastavista vaikutuksista. Kuvat eivät olleet kovin mairittelevia. Nyt Katie on astellut pitkästä aikaa julkkisjuhliin.

Povipommi Jordan kuvattiin eilen LGBT Awards -tapahtumassa Lontoon The Grand Connaught Roomsissa, jossa järjestettyyn tapahtumaan hän oli pukeutunut antavaan mustaan iltapukuun. Hänen asunsa ei jäänyt varmasti keneltään paikallaolijalta huomaamatta.

Vielä muutama vuosi sitten Price näyttäytyi julkisuudessa lähes poikkeuksetta huomattavasti tätä paljastavammissa asuissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat