Kylie Jenner ja Tyga erosivat: ”Tällä kerralla tämä on lopullista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisaruksista nuorin 18-vuotias Kylie Jenner ja hänen räppäripoikaystävänsä Tyga ovat seurustelleet kahden vuoden ajan. Pariskunta on aina välillä eronnut, mutta palannut kuitenkin taas pienen hegähdystauon jälkeen takaisin yhteen.

Nyt pariskunta kuitenkin vakuuttaa, että heille on tullut lopullinen ero. Kylie Jenner ja Suomeen ensi kesänä esiintymään saapuva Tyga ovat Daily Mail -lehden mukaan jälleen eronneet. Pariskunta erosi juuri ennen Met Gala -tapahtumaa, mikä selittääkin sen minkä vuoksi Jenner ei astellut gaalaan kultansa kainalossa. Useista eroista ja yhteen palaamisista huolimatta Jenner on nyt vakuuttanut, että ero on tällä kerralla lopullinen.

Äitienpäivän tienoilla Jennerin velipuoli Rob ilmoitti saavansa lapsen tuoreen kihlattunsa Blac Chynan kanssa. Chynalla on Tygan kanssa yksi yhteinen lapsi heidän parisuhteestaan. Saattaa olla, että Chynan sitoutuminen Kardashianien perheeseen lopullisesti tulevan lapsen myötä on saattanut vaikuttaa Jennerin päätökseen. Jenner ei kuitenkaan vielä toistaiseksi ole avannut eron syitä tarkemmin.