Sammakolla valtava ”kolmas jalka” – mikä ihme tämä on?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keith Leech -niminen mies julkaisi Facebook-sivuillaan todella hätkähdyttävät kuvat sammakosta, jonka hän oli pihamaaltaan löytänyt. Kolmessa miehen nappaamassa kuvassa sammakko on selällään ja näyttäisi siltä, että sammakolla olisi valtava penis takakoipien välissä.

BuzzFeed selvitti eläintutkijalta oliko kyseessä todella jättipeniksellä varustettu sammakko. Tutkija Gerry Marantelli oli kertonut, että uloke ei ole siitin, vaikka se sellaiselta näyttääkin. Sammakoilla ei ole siittimiä, mikä rajaa peniksen mahdollisuudet jo ensimmäisenä pois.

Marantellin mukaan kyseessä on kolmas jalka, joka sammakolle on viallisesti kasvanut takakoipien väliin. Faktoista huolimatta kuva jatkaa silti ihmisten huvittamista sillä peniksen mielikuvaa on sammakon kuvia katsoessa melko mahdotonta saada enää pois mielestä.