Disney-kaunottaren pikkusisko mallinmitoissa – rohkeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkisten maine kiirii joskus niin korkealle, että heidän perheenjäsenistään tulee tähtiä. Eräs tällaisista henkilöistä on High School Musical -tähti Vanessa Hudgens, jonka pikkusisko Stella Hudgens on saanut viime vuosina itsekin mediahuomiota.

Stella on jo pitkään julkaissut Ingstagramissa kuvia, joissa hänet nähdään niukoissa asuissa. Nyt hän on kuitenkin julkaissut kuvia itsestään myös bikineissä.

20-vuotias Stella Hudgens, koko nimeltään Stella Teodora Chanel Guangco Hudgens, tunnetaan lähinnä isosiskonsa Vanessa Hudgensin kautta. Nuoren kaunottaren koko nimi on Stella Teodora Chanel Guangco Hudgens. Hän on näytellyt isosiskonsa tavoin myös elokuvissa. Vuonna 2007 ensi iltansa sai The Memory Thief, seuraavana vuonna Single with Parents ja vuonna 2015 Single with Parents.

when eating a fudgsicle turns into a shit show

Kuva, jonka @stellahudgens julkaisi

FEELS LIKE SUMMER ?

Kuva, jonka @stellahudgens julkaisi

almost drowned but i'm chillin @vanessahudgens @davegrutman ?

Kuva, jonka @stellahudgens julkaisi

we like it when we're spinning ?

Kuva, jonka @stellahudgens julkaisi