URB-E on kokoontaittuva sähköskootteri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tulevaisuudessa on ajateltu olevan menopelejä, joiden avulla ihmiset voivat vaikkapa leijailla ilmassa teiden yläpuolella. Ilmaan nousevia rullalautoja onkin jo nähty kokeiltavan, mutta tällä kerralla tulevaisuuden kulkuneuvo näyttäisikin tutummalta ja hieman ympäristöystävällisemmältä vaihtoehdolta.

URB-E -niminen sähköskootteri on pieni sänköllä toimiva kokoontaittuva pyörä, jonka pystyy kierrättämään aina uudeksi URB-E -pyöräksi.

URB-E -pyörää kutsutaan Saundersin mukaan kokoontaitettavaksi sähköskootteriksi, mutta sen ulkonäkö tuo kuitenkin monille enemmän polkupyörän mieleen. Sähköskootterin akkua pystyy lataamaan tavallisesta seinäpistokkeesta, joten se on myös helppokäyttöinen. URB-E painaa 15,8 kiloa ja sen hinta on tälllä hetkellä noin 1.300 euroa.

Some guys brought in recyclable electric folding bikes, so we rode them.

Video, jonka Alexander C. Kaufman (@alexanderckaufman) julkaisi