Alaston Kim Kardashian 10-metrisenä kerrostalon seinässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian herätti taannoin kohua jaettuaan sosiaalisessa mediassa alastonkuvan. Kimin Twitter-sivulla nähdyssä otoksessa tähti poseeraa peilin edessä täysin ilkosillaan. Nyt Kim Kardashianin kuuluisa alastonkuva on ikuistettu myös seinämaalaukseksi.

Australialaistaiteilija Lushsux maalasi Australian Melbournessa sijaitsevan rakennuksen seinään lähes kymmenmetrisen tyylitellyn version selfiekuvasta. Teos on osa Lushsuxin projektia, jossa hän maalaa alastonpotretteja julkisille paikoille. Instagram-sivullaan taiteilija ja aktivisti pyytää ihmisiä lähettämään hänelle alastonkuvaan, jotta Lushsux voisi ikuistaa ne seinämaalauksiksi.

Kymmenmetrisen alastoman Kim Kardashianin ilmestyminen katukuvaan on jakanut paikallisten mielipiteitä. 3AW-uutiskanavan mukaan närkästystä aiheutti erityisesti se, että taitelija ei ollut ilmoittanut kenellekään etukäteen aikeistaan maalata tähden alastonkuvan Gwynne Streetillä sijaitsevan rakennuksen seinään.

@kimkardashian

Kuva, jonka lushsux (@lushsux) julkaisi