Alligaattori osaa ajaa mönkijällä – viranomaisilta tyly tuomio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalaisnainen on saanut eläintensuojeluviranomaisilta tylyn ilmoituksen koskien hänen 15-vuotiasta lemmikkialligaattoriaan. Viranomaisten mukaan Rambo oli kasvanut liian suureksi asuakseen yhdessä Mary Thornin ja hänen perheensä kanssa.

Nainen on ollut uutisesta murheissaan, sillä Rambo on kuin perheenjäsen. Mary on opettanut alligaattorista sisäsiistin ja se osaa myös monia erilaisia temppuja, aivan kuten muutkin lemmikit. Thornin mukaan Rambo pitää pukeutumisleikeistä ja se osaa myös ajaa lasten mönkijällä.

New York Daily News -sivuston mukaan Marylla on lupa lemmikkialligaattorin pitämiseen, mutta lupa on nyt kumottu, sillä alligaattorista on kasvanut vaarallisen suuri. Viranomaiset eivät aio takavarikoida lemmikkiä, mutta he vaativat, että Rambo asuu jatkossa tilavassa ulkoaitauksessa poissa perheen kodista. Mary aikoo valittaa asiasta viranomaisille.