Jean-Claude Van Dammen tytär on notkea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Belgialainen toimintatähti Jean-Claude Van Damme, oikealta nimeltään Jean-Claude Van Varenberg, muistetaan monista toimintaelokuvista. Näyttelijä on saanut muun muassa mustan vyös Shotokan karatessa ja hankkinut myös lisänotkeutta balettiharrastuksellaan. Miehellä on todella kaunis tytär, joka näyttäisi tulleen huomattavan paljon isäänsä.

Kuten isänsä, myös 25-vuotias Bianca Bree -niminen tytär on voimakas ja notkea. Urheilullisen vartalon lisäksi nuori nainen on myös kuvankaunis, minkä vuoksi häntä onkin kuvattu paljon pelkissä bikineissä. Nyt naisesta on otettu kuvia, joissa hän poseeraa hänen isänsä kuuluisiksi tekemissä asennoissa.

Bianca Bree on kuin ilmetty isänsä poseeratessaan kameralle itsevarmasti. Kuvissa nainen tekee kahden korokkeen välissä spagaatin, minkä lisäksi hän esittelee myös potkutaitojaan potkaistessaan nyrkkeilysäkkiä.

Damn! Like father like daughter for real! #VanDamme

Kuva, jonka RED Music Entertainment (@redmusic_entertainment) julkaisi

Like Father like Daughter ?? #vandamme #martialarts

Kuva, jonka Jimmy Saputra (@saputraman) julkaisi