Viidakon tähtönen avautuu Optiossa: ”Olen varoittava esimerkki”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Sorsa kertoo BlogBookin huippusuositussa blogissaan elämästään tavalla, joka aiheuttaa keskustelua viikko viikon jälkeen. Nyt Sorsa kertoo kauneusleikkauksistaan Optio-lehden haastattelussa.

BlogBook
Kuva: Katri Sorsa, BlogBook

Katri Sorsa kertoo miksi ja miten on aikoinaan muokannut vartaloaan, koska halusi muokata itsestään miesten haaveiden kohteen. Uusi mies kuitenkin muutti kaiken. Nyt Katri paljasti aikovansa poistattaa silikonit rinnoistaan, kun hän lopettaa poikansa imettämisen.

– En kadu toimenpiteitä, koska ilman niitä en olisi minä. Olen kuitenkin varoittava esimerkki kuinka nuoruudessa otetut alastonkuvat seuraavat koko loppuelämän. Niitä ei saa internetistä koskaan poistettua, Katri Sorsa kertoo Optiossa.

Taannoin Sorsa paljasti blogissaan ottaneensa alapään sokeroinnin samalla käynnillä, kun hänen poikansa hiukset leikattiin. Realityjulkkiksen mukaan hän ei ole koskaan arastellut alastomuutta eikä esimerkiksi gynekologin vastaanotolla.

– Ennen Eliasta halusin, että alapääni on aina karvaton. Nyt haluan, että siinä on siisti viiva, koska mielestäni se on naisellinen. Sasu myös tykkää. Sokerointi sopii täydellisesti laiskalle kotiäidille. Se on helppoa ja huoletonta… ja mielestäni liian ”vaiettua”, Katri Sorsa kirjoitti BlogBookissa.