Lepakot pelottavia? Eivät enää tämän video jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pitävät lepakkoja pelottavina eläiminä. Lepakkoja nähdäänkin useimmiten kauhuelokuvissa, joissa ne hyökkäävät parvina ihmisten päälle ja takertuvat heidän hiuksiinsa. Nyt videolla nähdään kuitenkin erittäin suloinen yksilö, jota ei pysty millään muotoa pitämään kammottavana.

Megabattle on julkaissut YouTube-kanavallaan videon suloisesta pelastetusta lepakosta, joka nauttii hoitajansa käsittelystä. Videolla hoitaja rapsuttelee Jeddah-nimistä lepakkoa, joka inisee suloisesti ihmisen sylissä ja näyttää pitävän hipsutuksista.

Jeddahilla on suloiset suuret nappisilmät, joilla se katsoo hoitajaansa kun tämä antaa nuorelle lepakolle huomiota. Jeddah näyttää siltä, että se voisi viihtyä hoitajansa sylissä miten pitkään tahansa. Lepakko haukottelee ja pitää välillä silmiään tyytyväisenä kiinni.