Masturbointipaita lanseerattiin – mahdollistaa huomaamattoman toiminnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

CamSoda-yhtiö on tuonut markkinoille paidan, jonka väitetään tekevän julkisesta masturboinnista huomaamatonta. JerkShirt-paita on nimittäin varustettu tekokädellä, jolla itsetyydytystä harrastava voi huijata läheisyydessään olevia.

Idea vaikuttaa CamSodan Youtubessa julkaiseman videon perusteella vitsillä. Yhtiön edustaja kuitenkin vakuuttaa Huffington Post -lehdelle kyseessä olevan aito tuote. 50 dollarin hintaista JerkShirt-paidasta on tarjolla neljä erilaista versiota, jotka on varustettu eri sävyisillä tekokäsillä.

Julkista masturbointia helpottava vaatekappale on ymmärrettävästi kerännyt kritiikkiä internetissä. CamSoda ei kuitenkaan näe tuotteessaan mitään ongelmallista.

– Yhä useammat ihmiset käyttävät mobiililaitteita. Halusimme tarjota heille huomaamattoman keinon nauttia aikusviihteenstä, CamSodan johtaja Daron Lundeen kuvailee tiedotteessa.