Nainen yritti oravan kanssa selfietä – ei aavistanut mitä sitten tapahtuisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hagaman Musson -niminen mies sai seurata hauskaa tilannetta talonsa ikkunasta kun hän huomasi erikoisen kohtaamisen ulkona kävelleen naisen ja oravan välillä. Nainen yritti ottaa yhteiskuvaa oravan kanssa, mutta joutuikin lopulta sen jahtaamaksi.

Musson odotti poikaansa koulusta kotiin ja oli sopivasti ikkunan vieressä katselemassa ulos kun nainen yritti ottaa selfiekuvaa oravan kanssa. Yllättäin orava alkoikin jahtaamaan naista, jolloin nainen lopetti kuvaamisen ja lähti ripeämmin askelin oravaa pakoon.

Nainen käveli suoraan miehen talon eteen. Ei mennyt aikaakaan kun orava seurasi perässä ja jatkoi naisen jahtaamista. Nainen oli yrittänyt vielä jatkaa oravan kuvaamista samalla kun hä oli huutanut sitä pysymään kauempana. Ilmeisesti orava ei kuitenkaan halunnut olla naisen kuvattavana ja näin ollen päätti, että hyökkäys on paras puolustus.