Nettiraivo repesi Calvin Kleinin mainoksesta – jalkovälin vilautus oli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Calvin Klein -vaatemerkin tiedetään julkaisevan seksikkäitä mainoksia aina uuden alusvaatemalliston lanseeraamisen yhteydessä. Nyt yritys on kuitenkin monien mielestä mennyt liian pitkälle esitellessään alusvaatteita hieman epätavallisemmasta kulmasta ihmisille.

Calvin Klein esittelee uusia alusvaatteitaan #mycalvins-nimisellä kuvasarjalla. Kuvasarjan ideana on se, että kuvissa olevat naiset näyttävät mitä he tekevät heidän omissa Calvin Klein -alusvaatteissaan. Yhdessä kuvassa tyttö potkaisee, toisessa luovuttaa ja eniten keskustelua aiheuttaneessa kuvassa vilauttaa.

Vilautuskuvassa nuorta naismallia on kuvattu alhaalta, minkä vuoksi alushousut näkyvät mekon helman alta. Ihmiset ovat reagoineet kuvaan hyvin vahvasti, koska monet naiset joutuvat heidän mielestään kokemaan hame päällään juuri tällaista ahdistelua, jota kuva esittelee.

Take a peek: @karate_katia, photographed by @harleyweir for the Spring 2016 advertising campaign. #mycalvins

Kuva, jonka Calvin Klein (@calvinklein) julkaisi

Laid-back with actor @abbeylee in the Spring 2016 advertising campaign. Photographed by @harleyweir. #mycalvins

Kuva, jonka Calvin Klein (@calvinklein) julkaisi

Hold up: @saskiadebrauw, as photographed by @harleyweir for the Spring 2016 campaign. #mycalvins

Kuva, jonka Calvin Klein (@calvinklein) julkaisi