Perjantai 13. päivä iski suomalaispoppariin – uusi single ei ilmestynytkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime perjantaina 13. toukokuuta oli määrä julkaista uusi Lieminen feat. Nopsajalka -single Kaislikossa suhisee. Epäonni kuitenkin iski, koska kappale ei odotuksista huolimatta ilmestynyt Spotify-palveluun. Syynä tähän olivat yllättävät tekniset ongelmat.

– Perjantai 13. on kyllä nyt nimensä mukaisesti epäonnen päivä, koska biisi ei ole päätynyt Spotifyyn. Sieltä suuri osa ihmisistä kuitenkin uuden musan kuuntelee ja sain heti aamulla monta viestiä siitä, että miksi Kaislikossa suhisee ei ole Spotifyssa. Ottaa kyllä päähän, Lieminen ihmetteli.

Tilanne oli hupaisa, koska perjantaiksi oli järjestetty näyttävät singlen julkaisubileet, joihin oli etukäteen tilattu muun muassa kuohuviiniä ja tulennielijä sekä muuta ohjelmaa. Teknisiä ongelmia selvitetään ja Kaislikossa suhisee -singlen on tarkoitus tulla kuunneltavaksi Spotifyyn pikaisesti.