Mitä ihmettä? Taylor Swift sai BMI-gaalassa Vuoden Taylor Swift -palkinnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa järjestiin 64. vuosittainen musiikkialan BMI Pop Awards -palkintogaala. Palkintogaalassa muistettiin muun muassa poptähti Taylor Swiftiä, joka sai melko erityisen palkinnon omista taiteellisista kyvyistään ja vaikutuksestaan musiikkialalla.

Taylor Swift pokkasi gaalassa hänen nimensä mukaisesti nimetyn Taylor Swift -palkinnon. Swiftin mukaan nimetty palkinto on kunnianosoitus naisen saavutuksille ja kaikelle mitä hän on urallaan tehnyt. Swift kommentoi palkintoa hakiessaan olleensa helpottunut, että juuri hän sai Taylor Swift -palkinnon. Jos hänen mukaansa nimetty palkinto olisikin mennyt jollekin toiselle, häntä olisi voinut harmittaa.

Tämä oli BBC News -uutisten mukaan vasta toinen kerta koko BMI Pop Awards -gaalan historiassa kun artistille annetaan hänen itsensä mukaan nimetty palkinto. Aiemmin samanlainen tapaus kävi vuonna 1990 kun Michael Jackson sai hakea gaalassa oman Michael Jackson -palkintonsa.

BMI created an award called The Taylor Swift Award because BMI is very very nice ?

Video, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi

?

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi