Uskotko näitä piirustuksiksi?! Teinitytön kuvista nettisensaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla on tapana piirrellä papereiden ja vihkojen reunoille erilaisia kuvioita esimerkiksi tylsien oppituntien aikana. Iso-Britanniasta kotoisin oleva Prianka Bassi on vienyt koulutunneilla alkunsa saaneen piirtelyn tavanomaista pidemmälle.

Bassin tekemät piirrokset ovat lähes uskomattoman yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja. 18-vuotias taiteilija on herättänyt upeilla töillään huomiota sosiaalisessa mediassa. Hänen Twitter ja Instagram -tileillään on tuhansia seuraajia.

Prianka kertoo Buzzfeed-sivustolle aloittaneensa piirtämisen jo lapsena. Ensimmäiset nykyistä tyyliään edustavat kuviot hän piirsi 16-vuotiaana koulun tunnilla.

– Ensimmäinen jakamani työ oli pieni kuvio, jonka piirtelin ollessani tylsistynyt tunnilla. Monet ihmiset pitivät siitä ja halusivat nähdä lisää, joten aloin jakamaan lisää kuvia, Bassi kertoo.

Nuori nainen kiittää kuvataideopettajaansa inspiraatiosta. Prianka Bassin mukaan opettaja suositteli häntä työstämään aina vain isompia kuvoita pienten sijaan. Kuvataiteiden opettaja myös kannusti Bassia hakemaan taidekouluun.

– Opettaja motivoi minua jatkamaan taiteen parissa siitäkin huolimatta, että intialaisiin liittyvän stereotypian mukaan vain lääkäreitä tai insinöörejä arvostetaan, Prianka paljastaa.

Can't wait to post the finished piece! Tag a friend who has curly hair ? #hair #curlyhair #instaart #doodle

Kuva, jonka Prianka Bassi (@pricisionart) julkaisi

My favourite drawing.. Islamic art is just so beautiful ?❤ #islamicart #calligraphy #mandala #zentangle #instaart

Kuva, jonka Prianka Bassi (@pricisionart) julkaisi