Mariah Carey läpinäkyvässä iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey vahvisti taannoin tehneensä rahakkaan sopimuksen elämästään kertovasta sarjasta E!-viihdekanavan kanssa. Hän on tunnustanut olevansa Kardashianit-realitysarjan fani ja hän on ollut innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.

Eilen Mariah ikuistetiin New Yorkissa järjestetyssä GLAAD Media Awards -gaalassa, jonka punaiselle matolle hän asteli upeassa läpinäkyvässä iltapuvussa

Tulevassa Mariah’s World -realitysarjassa tullaan seuraamaan tähtösen glamourista elämää kahdeksan jakson verran. Kamerat seuraavat Mariahia muun muassa Sweet Sweet Fantasy -maailmankiertueella. Daily Star -lehden mukaan sarjassa nähdään miten Mariah suunnittelee ökyhäitä James Packerin kanssa. Tuottajat uskovat minisarjan menestykseen, sillä monia kiinnostaa nähdä millaista on luksusta rakastavan popdiivan arki.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash