Helsinkiläistyttö loihtii upeita kakkuja: ”Tekopalkat menevät lääkkeisiin”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomessa on käyty viime kuukausina jälleen poikkeuksellisen aktiivisesti keskustelua yrittäjyydestä ja nuorten työllistymisestä, joissa kummassakaan Sipilän hallitus ei ole onnistunut ainakaan tähän mennessä kovinkaan hyvin. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa ihastellaan erään helsinkiläisen teinitytön saavutuksia.

17-vuotias Milla Hakanpää on julkaissut Facebookissa päivityksen ja valokuvia itse loihtimistaan täytekakuista. Päivityksessä hän kertoo tekevänsä tilauksesta kaikenlaisia kakkuja ja leivonnaisia. Upeiden kakkukuvien lisäksi päivityksessä on koskettanut erityisesti Hakanpään kertomus siitä, että hänen kakuista saamansa tulot menevät pääosin lääkekuluihin.

– Sairastan Ehlers Danlosin syndroomaa eli harvinaista sidekudossairautta jonka takia olen pyörätuolissa. Multa saa kakut kuin kakut vaikka 2päivän varoitusajallakin, nyt mulla olisi ihan vapaata jo nyt hetikin, kesällä vain muutamia tilauksia, Milla Hakanpää kirjoittaa.

– Mulla on kalliit lääkekulut joten tekopalkat yleensä menee mulla lääkkeisiin, yksityisiin lääkärikäynteihin koska julkinen ei hoida minua niinkun moni on varmaan lukenut tai sitten menee johonkin piristävään asiaan niinkun leffassa käymiseen.