Nainen tuli raskaaksi takapuolen kautta – lääkäri vahvisti mahdolliseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat voineet loogisesti päätellä, että nainen ei voi tulla raskaaksi harrastaessaan peppuseksiä. Tämä myytti on nyt kuitenkin murrettu kun urologi Brian Steixner on paljastanut hoitaneensa naispotilasta, joka oli tullut raskaaksi harrastettuaan anaaliseksiä.

Lääkärit ovat joutuneet kumoamaan ajatuksen, että nainen ei voisi tulla raskaaksi harrastettuaan peppuseksiä. Urologi Brian Steixner on kertonut Mirror-lehden mukaan toimintahäiriöstä, joka koskettaa noin yhtä naista 50.000 ihmistä kohden, ja voi tehdä naisen raskaaksi myös peräsuolen kautta.

Monisuolellisessa toimintahäiriössä naisen virtsaputki, emätin ja peräsuoli ovat yhteydessä toisiinsa pienen reiän vuoksi. Steixner sai potilaakseen naisen, joka kuului tähän pieneen ryhmään ja tuli raskaaksi siemennesteen kulkeuduttua peräsuolesta kohtuun.