Ravintolan asiakkaat hieraisivat silmiään – tiskin takana seisoi puhveli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Afrikan Patersonissa on sattunut erikoinen tilanne, kun yksinäinen puhveli käveli sisään paikalliseen ravintolaan. Hlosi Game Lodge -ravintolan työntekijöiden hämmästykseksi eläin asteli suoraan baaritiskin taakse ja jäi sinne seisoskelemaan.

Paikalla olleet turistit ovat onnistuneet ottamaan kuvia puhvelista. Työntekijät epäilevät, että ilmastoidun ravintolan viileys ja baaritiskillä olleet makeat hedelmät, mehut ja limonaadit olivat vetäneet puhvelia puoleensa. Ravintola on julkaissut puhvelista kuvia sosiaalisessa mediassa.

Traveller 24 -sivuston mukaan oma-aloitteisuudestaan huolimatta puhveli ei saanut ravintolasta työpaikkaa vaan eläintenpelastusjärjestön jäsenet tulivat noutamaan sen pois. Turistit ovat ehdottaneet baarille uutta nimeä puhvelin vierailun kunniaksi. Ihmisten mukaan baari voisi olla vastaisuudessa nimeltään Buffalo Bar. Ravintolapäällikkö on pitänyt ideaa loistavana, mutta ainakaan toistaiseksi nimeä ei ole muutettu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat