Waze-navigointi leviää nyt Suomessakin – loistava apu autoilijalle

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy sadoittain sovelluksia, joiden avulla autoilijat voivat navigoida. Monet sovelluksista osaavat myös kertoa esimerkiksi reitillä olevista tietöistä ja ruuhkista. Parhaillaan Suomessa leviää vauhdikkaasti yhteisöllinen Waze-sovellus, joka hankkii tietonsa toisilta käyttäjiltä.

Waze
Waze
Waze
Waze

Waze on maailman suurin yhteisöllinen liikenne- ja navigointisovellus, ja se osaa kertoa reaaliajassa mitä poikkeuksia liikenteessä on odotettavissa esimerkiksi autoilijan määrittämällä reitillä. Mitä useampi käyttäjä palvelulla on Suomessa sitä parempi on siitä saatava hyöty, sillä se esimerkiksi näyttää luvan saatuaan kartalla missä kaverit kulloinkin ovat liikkeellä.

Wazen voi ladata iPhone-älypuhelimiin App Storesta ja Android-älypuhelimiin Google Play -kaupasta.