Elizabeth Hurley ei piilotellut poveaan New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mallit aloittavat uransa jo teini-iässä, mutta brittiläinen Elizabeth Hurley aloitti mallinuransa vasta 29-vuotiaana. Siitä on tosin jo 22 vuotta aikaa. Nykyään kaunotar tunnetaan myös näyttelijänä ja Hugh Grantin ex-tyttöystävänä.

51-vuotias Elizabeth Hurley on nyt bongattu upeassa asussa New Yorkissa järjestetyssä NBC Universalin lehdistötilaisuudessa, jossa esiteltiin yhtiön tulevaa ohjelmistoa. Hänen asuvalintansa oli onnistunut, sillä se korosti ikäisekseen erittäin näyttävän näyttelijättären kurveja.

Elizabeth Hurley muistetaan parhaiten elokuvista, kuten Austin Powers, Pyörryksissä ja The Weight of Water. Viime vuosina tähti on tehnyt pääasiassa televisiorooleja sarjoissa, kuten Gossip Girl ja The Royals.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash