Hain purema nainen sairaalaan – hai yhä kiinni käsivarressa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nainen joutui sunnuntaina 15. toukokuuta hain hyökkäyksen kohteeksi Floridan Boca Ratonissa sijaitsevalla uimarannalla. Kala roikkui edelleen kiinni 23-vuotiaan käsivarresta, kun hänet toimitettiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäköijöiden mukaan pienikokoinen hai oli tarrautuneena tiukasti naisen käteen hänen noustessaan ylös vedestä. Paikalla ollut mies avusti naista pitelemällä haita ensiapuhenkilökunnan saapumiseen asti.

– Hai ei vain antanut periksi. Se hädin tuskin hengitti, mutta ei siltikään päässyt irti käsivarresta. Näytti siltä kuin hai olisi ollut jumissa tai jotain, paikallinen Shlomo Jacob kuvailee The South Florida Sun-Sentinel -lehdelle.

Palm Beach Post -lehden mukaan hai oli jo kuollut ensihoitajien ilmaannuttua paikalla. Lääkärit onnistuivat poistamaan kalan uhrin käsivarresta, ja hänen kerrotaan olevan vakaassa tilassa.

Naisen kimppuun hyökänneen hain kerrotaan olleen viiksihai. Kyseessä oli noin 60 senttimetriä pitkä yksilö. Viiksihait hyökkäävät harvoin ihmisten kimppuun, mutta saattavat purra lujaa veitsenterävillä hampaillaan tuntiessaan olonsa uhatuksi.