Mariah Careyn mekko hipoi vesirajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey vahvisti taannoin tehneensä rahakkaan sopimuksen elämästään kertovasta sarjasta E!-viihdekanavan kanssa. Hän on tunnustanut olevansa Kardashianit-realitysarjan fani ja hän on ollut innoissaan uudesta aluevaltauksestaan. Viime päivinä Mariah on kuvattu New Yorkissa.

Eilen popdiiva kuvattiin, kun hän oli saapumassa NBC Universalin järjestämään tilaisuuteen New Yorkissa. Hänen asuvalintansa oli yksi illan näyttävimmistä, sillä puumanaisen mekko hipoi vesirajaa lyhyydellään ja Mariahilla oli täysi työ pitää intiimipaikat piilossa.

Tulevassa Mariah’s World -realitysarjassa tullaan seuraamaan tähtösen glamourista elämää kahdeksan jakson verran. Kamerat seuraavat Mariahia muun muassa Sweet Sweet Fantasy -maailmankiertueella. Daily Star -lehden mukaan sarjassa nähdään miten Mariah suunnittelee ökyhäitä James Packerin kanssa. Tuottajat uskovat minisarjan menestykseen, sillä monia kiinnostaa nähdä millaista on luksusta rakastavan popdiivan arki.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash