Miehille unelmavartalot photoshopilla – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset voivat kokea paljon epävarmuutta omaa vartaloaan ja kokoaan kohtaan, koska naisiin kohdistuu niin paljon ulkonäköpaineita. Miesten ulkonäköpaineista ei puhuta niin paljon, mutta yllättävän moni mies on epätyytyväinen siihen miltä hän näyttää.

BuzzFeed-sivuston Try Guys -ryhmässä miehet testaavat erilaisia asioita ja tekevät kokeita, jotka kuvataan videolle. Tällä kerralla he puhuvat heidän omasta minäkuvastaan ja epävarmuudesta, jota he tuntevat vartaloaan kohtaan. Jokainen heistä kokee, että heidän tulisi olla lihaksikkaampi näyttääkseen hyvältä.

Videolla miehet valmistellaan kuvauksiin, joissa he ovat voineet valita esikuvakseen jonkin julkisuuden henkilön, jolla on heidän mielestään täydellinen vartalo. Kuvaamisen jälkeen miesten vartalot muokataan näyttämään heidän valitsemiensa esikuvien vartaloilta.

Kuvia jouduttiin arvatenkin käsittelemään melko paljon, minkä vuoksi miehiä jännittikin se pitäisivätkö he käsitellyistä kuvista paljon enemmän kuin omista oikeista vartaloistaan. Jännitys osoittautuikin perustelluksi, koska miehet kokivat monia erilaisia tunteita nähdessään itsestään version, jollaisesta he olivat aina haaveilleet.