Poliisit iskivät Ronald McDonald -patsaaseen Kiinassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Guangzhoussa sijaitsevan McDonalds -ravintolan edessä on sattunut erikoinen välikohtaus. Asiakkaiden hämmästykseksi joukko poliiseja piiritti Ronald McDonald -patsaan ja he alkoivat kiskoa sitä irti sijoiltaan.

Väkivaltaisen operaation päätteeksi patsas kaadettiin maahan ja hetkellisesti näytti siltä,kuin poliisit olisivat yrittäneet pidättää patsaan. He tarttuivat siitä kiinni ja raahasivat sen poliisiautoon. Silminnäkijät ovat ottaneet kuvia kummallisesta tilanteesta.

Daily Star -lehden mukaan ihmiset olivat tehneet valituksia ravintolan edessä olevasta patsaasta, sillä moni oli törmännyt siihen kävellessään kadulla. Koska ravintoloitsija ei ollut suostunut poistamaan patsasta, saapuivat poliisit paikalle.

Maahan kiinnitetty patsas ei liikahtanutkaan ilman järeitä otteita ja poliisit joutuivat todella rehkimään saadakseen patsaan irtoamaan. Nykyisin patsaan paikalla ovat vain Ronald McDonaldin kengät. Patsaan uudesta olinpaikasta ei ole tietoa.