Tosielämän Ken-nukke näyttää aivan muoviselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tosielämän Ken-nukkena tunnettu Rodrigo Alves kiidätettiin taannoin sairaalaan komplikaatioiden vuoksi. Plastiikkakirurgiaan hurahtaneelle Alvesille on tehty vuosien varrella jopa 42 erilaista kauneusleikkausta, ja viimeisimmästä operaatiosta aiheutui hengenvaarallinen ongelma.

Nenäleikkauksessa olleen brasilialaismiehen toiseen sieraimeen muodostui kuolio. Leikkaushaavat eivät parantuneet odotetulla tavalla ja keho alkoi hylkiä leikeltyä nenää. Lääkärit pelkäsivät, että tulehdus leviäisi myös muualle miehen kasvoihin.

Kauneusleikkauksiin jo 382.000 euroa tuhlannut Rodrigo Alves toipui kriittisestä tilanteesta, ja nyt hän on vieraillut ITV-televisiokanavalla kertomassa kokemuksistaan. Samalla nähtiin millainen hänen nenänsä nykyisin on.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash