Tatuointitrendi jakaa mielipiteet – koko käsi mustaksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointien ottamista kannattaa harkita pitkään sillä kuva tulee säilymään iholla ikuisesti. Tietynlaisia tatuointeja pystyy nykyään poistattamaan laserhoitojen avulla, mutta hoidot ovat vielä melko kalliita ja hoitojaksot pitkiä ja kivuliaita.

Ihmiset ovat pystyneet taitavien tatuoijien avulla peittämään ja muokkaamaan epäonnistuneita ja haalistuneita tatuointeja, joihin henkilöt ovat ehtineet ajan myötä kyllästymään. Aiemmin tatuointeja ollaan peitetty hienovaraisesti jonkin muun peittävämmän kuvan avulla, mutta nyt tatuoinneissa on alkanut näkymään uusi huomiota herättävä tyyli.

Ihmiset ovat alkaneet tatuoimaan ihoaan mustilla tatuoinneilla, jotka peittävät tietyn ihoalueen kokonaan. Blackout-tatuointi on täysin mustaksi väritetty iso alue, joka on yleensä koko käden, jalan, selän tai rinnan laajuinen. Aiemman tatuoinnin saa mustalla kuvalla helposti piiloon, mutta kuvan tilalle henkilö saa vaihdossa vieläkin pysyvämmän ja näkyvämmän muiston.