Adoptiokoira pelasti perheen tyttären – kalkkarokäärme iski

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe adoptoi kaksivuotiaan saksanpaimenkoiran eläinsuojasta. He eivät varmasti voineet kuvitellakaan miten suureksi avuksi koira tulisi heille vielä olemaan. Koira suojeli perheen tytärtä häntä lähestyvältä kalkkarokäärmeeltä ja asettui itse syötiksi.

Tyttö oli ollut takapihalla leikkimässä kun kalkkarokäärme oli luikerrellut hänen taakseen. Koira oli huomannut käärmeen ja asettunut heti luikertelevan pedon ja seitsemänvuotiaan tytön väliin. Koira taisteli käärmeen tytön lähettyviltä pois ja joutui käärmeen puremaksi.

Kalkkarokäärme onnistui puremaan koiraa kolme kertaa, minkä vuoksi sankarikoira joutui tiputukseen. Ihmiset ovat tarinan levittyä tulleet perheen avuksi pelastamaan sankariteon tehnyttä koiraa, ja koiran lääkkeitä varten perhe onkin onnistunut keräämään jo yli 50.000 dollaria ihmisten avustusten ansiosta.