Chloe Moretz paljasti pintaa julkkisgaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz teki läpimurtonnsa Hit-Girl -roolillaan elokuvassa Kick-Ass. Sittemmin nuori tähti on esiintynyt myös komediaelokuvassa 500 Days of Summer. Taannoin hänet valittiin Pieni merenneito -elokuvan päätähdeksi, joten nuori tähti tekee parhaillaan upeaa uraa.

Chloe Moretz on totuttu tähän saakka näkemään julkisuudessa melko konservatiivisissa asuissa, mutta nyt asiaan on ilmeisesti tullut muutos. Hänet nimittäin kuvattiin eilen Los Angelesissa uuden Neighbors 2: Sorority Rising -elokuvansa ensi-iltajuhlissa poikkeuksellisen paljastavassa asussa.

Chloe Grace Moretz varttui Atlantassa vanhempiensa ja neljän isoveljensä kanssa. Lapsitähden Trevor-veli on toiminut Chloen näyttelijävalmentajana jo usean vuoden ajan ja matkustanut tämän mukana eri markkinointikiertueilla. Chloen ensimmäinen rooli Hollywoodissa nähtiin sarjassa Oikeuden puolesta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muuassa Täydelliset naiset -hittisarjassa sekä Dirty Sexy Money -draamasarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash