Jennifer Lopezin häpeilemätön rintavako naulitsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jennifer Lopez julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa selfien, jossa hän poseerasi meikittömänä ja valmistautuneena päivän treeniin. Kuva osoitti, että luonnonkaunis tähtönen on kadehdittavan hyvässä kunnossa. Nyt se on saatu todeta vuorostaan paparazzien kuvissa.

Eilen Jennifer kuvattiin nimittäin New Yorkissa, kun hän oli poistumassa Hammerstein Ballroomista. Latinotähti oli pukeutunut näyttävään keltaiseen takkiin ja mekkoon, jonka kaula-aukko paljasti häpeilemättömästi Jenniferin rintavaon.

Jennifer Lopezin timmistä vartalosta päätellen 46-vuotias perheenäiti ei ole lipsunut terveellisestä ruokavaliostaan tai treeneistään. Lopez on kertonut olevansa edelleen tarkka treenirutiineistaan ja ruokavaliostaan, mutta silloin tällöin hänkin sallii itselleen pienen herkuttelutuokion.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash