Paula sädehti punaisella matolla – vähemmästäkin miehet innostuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-laulaja Robin Thicke nousi viime vuonna tunnetuksi kyseenalaistakin julkisuutta saaneen Blurred Lines-kappaleen myötä. Laulaja on toistaiseksi jäänyt yhden hitin ihmeeksi. Taannoin Thicke erosi näyttelijävaimostaan Paula Pattonista jäätyään kiinni pettämisestä.

Viime aikoina Paula on säväyttänyt useita kertoja esiintymällä poikkeuksellisen näyttävänä erilaisissa julkkisjuhlissa. Eilen Patton osallistui The Do Over -elokuvan ensi-iltajuhliin Los Angelesin Regal Cinemasissa. Hän asteli punaiselle matolle sädehtivänä

Robin Thicken näyttelijävaimo Paula Patton muutti keväällä pois pariskunnan yhteisestä kodista pettämiskohun seurauksena. Laulajan kerrottiin aiemmin anelevan epätoivoisesti liittonsa puolesta, ja otsikoissa on useasti paljastettu miehen turvautuneen äärimmäisiin keinoihin exänsä takaisin saamiseksi. Pariskunta oli ollut yhdessä lukioiästä asti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash