Poika hakkeroi vanhempiensa kännykät – ”Ei” olikin yhtäkkiä ”Ilman muuta”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen lapsi ja nuori haluaisi, että vanhemmat suostuvat jokaiseen pyyntöön, mutta ikävän usein vastauksena on kuitenkin jyrkkä ei. Tavallista osaavampi nuori mies Brendan onnistui kuitenkin korjaamaan asian hakkeroimalla vanhempiensa matkapuhelimien automaattisen tekstinsyötön.

Pojan puuhastelun jälkeen äidin puhelimen tekstiviestien Ei-sanat muuttuivat automaattisesti Ilman muuta -sanapariksi. Muutoksen jälkeen nuori mies pyysi lupaa järjestää kotonaan juhlat, ja vastaus oli tietenkin jyrkkä ”Ei”, eli tekstiviestissä ”Ilman muuta”.

Brendan julkaisi kuvakaappauksen keskustelusta Redditissä. Ei-kiellon muuttaminen ei ollut ainoa laatuaan, sillä isän puhelimessa ”Ei” muuttui muotoon ”Missä horot ovat?”. Kuvasta on tullut nopeasti valtava nettihitti.

Reddit
Reddit

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat