Vuoden turhake? Näin toimii automatisoitu selfie-keppi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itsensä kuvaamista helpottavia selfiekeppejä on nähty markkinoilla jo muutamien vuosien ajan. Tuoreella Youtube-videolla esitellään kuitenkin todellista selfieharrastajien unelmaa, automatisoitua selfietikkua.

Videon mukaan Selfie Stick Unreal on varustettu automaattisesti pituuttaan vaihtavalla teleskooppivarrella. Tämän lisäksi kepistä löytyy LED-valaisin ja pieni tuulikone, joka tuo kuviin uutta eloa.

Selfieharrastajien harmiksi Thinkmondon kehittelemää automatisoitua selfiekeppiä ei tulla näkemään kauppojen hyllyillä. Kyseessä on Lifetime-kanavan Unreal-sarjaa varten luotu mainostempaus. Ei olisi kuitenkaan varsinaisesti yllättävää, mikäli joku päättäisi toteuttaa idean tosielämässä ja aloittaa uuden ajan selfiekeppien massatuotannon.