StaraTV Alpeilla: Esittelyssä Chamonix, Ranska

Alpeilla Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Alpeilla-nettisarjassa tutustutaan tällä kertaa Italian Torinosta 180 kilometrin päässä puolella sijaitsevaan ranskalaiseen alppimekkaan. Chamonix on idyllinen ja klassinen laskukohde, ja maailmankuulu alppikylä tunnetaan varsinkin massiivisesta Mont Blancin vuoresta.

Ensimmäisiä talviolympialaisia isännöinyt Chamonix asuttaa vakituisesti noin 8.500 ihmistä, ja lomakausi kestää alueella ympäri vuoden. Talvisin kylän valtaavat tuhannet laskettelijat ja kesällä turismi keskittyy pääasiassa vaeltajiin ja vuorikiipeilijöihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat