Tappava ase -elokuvahitistä televisiosarja – tässä traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mel Gibsonin ja Danny Gloverin tähdittämä Tappava ase oli yksi 1980-luvun suosituimmista toimintaelokuvista. Kolme jatko-osaa saanut, niin kutsutun buddy cop -tyylilaji edustaja on nyt kääntymässä myös televisiosarjaksi.

Lethal Weapon -sarja seuraa edeltäjiensä tapaan pareiksi joutuvan kahden erilaisen etsivän, Martin Riggsin ja Roger Murtaughin edesottamuksia. Riggs on itsetuhoinen, vaimonsa ja lapsensa menettänyt entinen sotilas. Sydänkohtauksesta selvinnyt Murtaugh joutuu puolestaan yrittämään välttelemään työssään ylimääräistä stressiä.

Mel Gibsonin ja Danny Goverin valkokankaalla esittämissä rooleissa nähdään tv-versiossa Clayne Crawford ja Damon Wayans. Lethal Weapon saa ensiesityksensä Yhdysvalloissa Fox-kanavalla tänä syksynä. Sarjan ensimmäinen traileri on nyt nähtävissä Youtubessa.