Uusi sovellus ”tietää” kertoa parisuhteen keston

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusia parisuhteita voi olla välillä hankalaa analysoida itse, minkä vuoksi uusia suhdekiemuroita onkin joskus mukavaa puida ystävän kanssa. Nyt on kehitelty myös uusi älypuhelinsovellus, joka osaa kertoa heti tuleeko kahden henkilön välinen suhde kestämään vai ei.

StayGo-niminen sovellus lupaa kertoa käyttäjälle nopeasti, että tuleeko uusi suhde kestämään vai ei. Sovellukseen näppäillään ensin omat tiedot, minkä jälkeen siihen syötetään tiedot henkilöistä, joita käyttäjä sillä hetkellä tapailee.

StayGo pyytää käyttäjää suorittamaan kyselyn, jonka perusteella sovellus päättelee tuleeko parin suhde kestämään vai ei. Sovellus kertoo myös tilastoihin peilaten miten kauan pari voi olla yhdessä ja miten vakavaksi suhde voi heidän välillään mennä.