Realitypovipommi miljonäärin ökyjahdilla – poseerasi tietenkin bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Chloe Sims on usein bongattu Lontoon yöelämässä paljastavissa asuyhdistelmässä, mutta viime aikoina hän ei ole parrasvaloissa viihtynyt. Nyt The Only Way Is Essex -realitysarjan tähti on kuitenkin kuvattu Cannesissa uuden poikaystävänsä ökyjahdilla.

Simsin kerrotaan seurustelevan nykyisin Robert Tchenguizin kanssa, ja Tchenguizin valtava huvijahti on parhaillaan Cannesissa, jossa oleskelee myös suuri joukko julkkiksia Cannesin elokuvajuhlilla. Chloe kuvattiin eilen, kun hän poseerasi kuvaajille Tchenguizin jahdin takatuhdolla bikineissä.

Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash