Huhumylly paisuu: Daniel Craig ei suostu James Bondiksi 88 miljoonalla eurolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Daniel Craig on näytellyt James Bondia yhteensä neljässä elokuvassa, mutta tähden on jo pitkään huhuttu olevan kyllästynyt rooliin. Nyt näyttelijän on jälleen kerrottu suunnittelevan 007-elokuvasarjan jättämistä taakseen.

Daniel Craigin väitetään kieltäytyneen rahakkaasta tarjouksesta näytellä James Bondia vielä kahdessa elokuvassa. Daily Mail -lehden mukaan tähdelle olisi tarjottu rooliin palaamisesta peräti 68 miljoonaa puntaa, eli noin 88 miljoonaa euroa.

Tuotantoyhtiö oli vakuuttanut Craigille viime vuonna ilmestyneen Spectre-elokuvan olevan hänen viimeinen Bond-elokuvansa, mutta tähteä yritettiin houkutella siltikin mukaan jatko-osiin. Tuottajien kerrotaan kuitenkin lopulta kyllästyneen näyttelijän Bond-sarjaan kohdistuneeseen kritiikkiin.

Tuotantoyhtiö MGM ei ole toistaiseksi kommentoinut Daily Mailin väitteitä. Daniel Craigin seuraajaksi 007:n rooliin on huhuttu muun muassa ennakkosuosikki Tom Hiddlestonia. Brittitähti tunnetaan elokuvista kuten The Avengers, Sotahevonen ja Crimson Peak.