Drive-elokuvasta parodia – kuski ajaakin Uber-taksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drive-elokuva on vuonna 2011 ensi-iltansa saanut jännityselokuva, joka perustuu James Sallisin Kylmä kyyti -nimiseen romaaniin. Elokuvassa Ryan Gosling näyttelee nimetöntä kuskia, joka tekee päivisin stuntteja ja toimii öisin pakoauton kuljettajana. Nyt eräs koomikko on tehnyt hauskan parodian, jossa esitellään Drive-elokuvan toista osaa.

Koomikko Joey Thompson on tehnyt trailerin, joka esittelee elokuvasta tehtyä toista osaa, joka kantaa nimeä Drive 2: The Uber Years. Jännittävän pakoauton sijaan kuski ajaakin nyt öisin Uber-taksia ja kuskaa tuntemattomia henkilöitä paikasta toiseen.

Uber-kuski kokee työssään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta pakoautokuskiksi hän ei kuitenkaan suostu. Joey Thompsonilla on paljon samaa näköä Ryan Goslingin kanssa, minkä vuoksi parodia toimii erityisen hyvin.